Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Ens pocs dies reobrim l’Ateneu. Col·laboreu-hi!

Amics i amigues, el dissabte 11 de juny reobrirem l’Ateneu Cívic i Cultural de Bétera. Serà al nou local, a la plaça del Mercat 5. Ja vos informarem puntualment de totes les activitats que hi haurà aquell dia.
Tenim per davant, doncs, dos caps de setmana de treball intens per tal de tindre-ho tot ben enllestit. Queda molta feina encara, i totes les mans són necessàries i seran benvingudes. Hem fet un gran esforç col·lectiu fins ara en el condicionament del nou local, i ens toca fer l’empenta final. A banda dels treballs de les vesprades dels dies laborables, hem plantejat dos jornades de treball els dissabtes 28 de maig i 4 de juny. Com és habitual, començarem a partir de les 9.00.

La vostra presència és molt important. Vos hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: