Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Concert de luxe a l’Ateneu, divendres

El divendres 15 de juliol tindrà lloca a l’Ateneu de Bétera un concert de la Big Band del Conservatori Superior de Música de València, dirigida per Ramon Cardo.  A la primera part la Big Band interpretarà una selecció d’estàndards de jazz, i a la segona s’hi incorporarà el cantador d’estil Josep Aparici ‘Apa’, en un espectacle únic de fusió musical. El concert comptarà amb divuit músics damunt l’escenari, i començarà a les 22.30. Podeu imprimir el cartell i fer-ne difusió.

Abans del concert farem un sopar a la serena, en el format habitual. Podeu reservar l’entrepà a ateneubetera@gmail.com o al 695494026. Sopar+entrepà+beguda, 5 euros.

I el dissabte continua l’Estiu Lumière de l’Ateneu, amb la projecció del film Oh brother!, dirigida pels germans Coen i protagonitzada per George Clooney. A les 22.30, al corral de l’Ateneu, en versió original subtitulada en castellà. Ací teniu el cartell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: