Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Universos paral·lels, nova exposició a l’Ateneu

Tot el mes de març ens visita a l’Ateneu Universos Paral·lels, una exposició d’Ignació Bernácer Alpera. L’exposició, que romandrà fins el dia 31, s’inaugura amb presència de l’autor el divendres 2 de març, a les 20.00. L’autor ens ha enviat una ressenya personal

El meu nom és Ignacio Bernácer Alpera, vaig nàixer un dimarts 5 de desembre de 1961. A partir d’aquest instant, o potser abans, m’he dedicat a observar i aprendre per comprendre, amb les meues humanes limitacions, on estic, que faig ací, i que passarà més tard, i … en això estic . Gràcies

I una explicació de la seua motivació creativa...

El meu pensament vessa per la superfície bidimensional que és el paper, i d’ací em sorgeixen les pors i els somnis. Trenque el paper, que representa la llum intensa, i cree l’ombra. Llum i ombra marquen eixe dualisme, del bé i del mal, de la vida i de la mort, que hom aprecia en la meua obra. Les formes de la natura, que afaiçonen els troncs dels arbres, els ossos i els músculs dels animals; la mà del temps, que fa que un ésser que va ser viu en fona amb les formes naturals i continue viu eternament; i la ment humana que “mecanitza” la natura. Són les claus del meu treball.

Títol: Universos Paral·lels
Dates: de l’1 a l 31 de març
Horari: dijous de 19 a 21 h, divendres i dissabte de 19 a 24:00h
Inauguració: divendres dia 2 de març a les 20 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: