Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Col·loqui retallades i Nit de Sant Joan

> El divendres 22 de juny, a les 19.30, farem el col·loqui Educació i sanitat: efectes pràctics de les retallades, amb Maria Jesús Ferrando, professora de secundària i cap d’estudis de l’IES Enric Valor de Picanya, i Rafa Reig, infermer del centre de Salut de Torrent i alliberat per Intersindical salut.  Dues persones vinculades als àmbits de l’ensenyament i la sanitat valencianes, i compromeses amb els serveis públics, ens donaran les claus per a entendre els efectes de les retallades en els pressupostos destinats a l’educació i la sanitat públiques. Sabrem què representarà per als nostres fills l’augment de la ratio per aula i per als malalts la privatització de la gestió dels hospitals.

Sabies que a partir de juliol més de 5.000 professors interins se’n van al carrer? Sabies que els hospitals de Dénia, Alzira o Torrevieja ja són de gestió privada? Vine i en parlem.


> I el dissabte 23 de juny celebrarem junts Sant Joan, la nit més màgica de l’any. Primer, sopar popular a les 21.30 ; podeu reservar l’entrepà a ateneubetera@gmail.com, o al 680587879. I després del sopar, concert i ball amb The Quart Quartet, que ja ens van fer ballar de valent la nit del carnestoltes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: