Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Manifestació RTVV no es tanca | Cancel·lació de la Fira de la Carabassa

NoEsTancaOK> El dissabte 9 de novembre el Comitè d’Empresa de RTVV i tots els sindicats que hi formen part han convocat manifestacions a València, Alacant i Castelló de la Plana, per una RTVV pública, de qualitat i en valencià. La societat civil valenciana, inclòs l’Ateneu de Bétera, hi dona suport massivament. Les manifestacions es fan per exigir el manteniment de RTVV i l’aplicació de la sentència del TSJCV que declara nul l’ERO. Com que la manifestació de València comença a les 18.00, des de la plaça de Sant Agustí, hem decidit cancel·lar la Fira de la Carabassa de dissabte. La substituïm per un sopar popular a l’Ateneu, en tornar de la manifestació. Podrem portar-hi igualment les receptes elaborades amb carabassa, i tastar-les.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: