Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

XVIII travessa de la Serra Calderona

El diumenge dia 4 de novembre hi haurà la XVIII travessa de la Serra Calderona, organitzada per l’Institut d’Estudis Comarcals, enguany sota el títol “El Moncúdio i el Castell de Serra”. L’eixida serà a les 9.00 des de la plaça de l’Ajuntament de Nàquera, i no cal inscriure’s. Vet ací les notes destacades que ens ha passat l’Institut:
Després de quatre anys de pausa, les entitats culturals del Camp de Túria i la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Nàquera organitzen una nova edició de la Travessa de la Serra Calderona, un punt de trobada anual per a descobrir els valors naturals i culturals d’aquest espai natural del nord de la nostra comarca

La XVIII Travessa de la Serra Calderona us proposa un itinerari circular de 12,46 Km., sense dificultats importants, amb eixida i arribada a la plaça de l’Ajuntament de Nàquera

Amb el guiatge de Policarp Garay -geòleg i cronista de Serra- i Alexandre Navarro -poeta i historiador de Nàquera- coneixerem els paratges del Salt, el Moncúdio i el Castell de Serra

L’Ajuntament de Nàquera, atendrà possibles emergències i proveirà d’aigua de boca els assistents als punts on es faran els àpats. No oblideu de dur calcer esportiu o de muntanya, cantimplora amb aigua, impermeable, roba d’abric i vitualles per l’esmorzar i el dinar

La participació és gratuïta i no cal fer-ne inscripció prèvia. Us esperem

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: