Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Nova exposició el mes de juliol

transparenci2El divendres 4 de juliol, a les 20.00, inaugurem l’exposició del mes de juliol. Es tracta de​​ Transparència, de Jordi Gamón, que romandrà a l’Ateneu fins el 31 de juliol.

Jordi Gamón Blanch (València, 1976) torna a l’Ateneu de Bétera dos anys després per mostrar-nos l’últim de la seua obra gràfica. A la mostra  Transparència podrem veore linogravat, estudis clàssics de mans fets amb grafit i tinta xinesa, però també els fruits de la nova investigació que realitza amb resines: transferències seriades de la seua obra pictòrica i de fotografies amb una marcada influència Art Nouveau. La resina epoxi és barreja amb pigments naturals i serveix com a aglutinant per adherir el tòner al paper, creant un inesperat efecte d’aquarel·la esmaltada. A banda, vorem una xicoteta mostra d’un nou camí pictòric amb la línia i el disseny com eixos de la composició.

Recentment, Jordi Gamón Blanch ha participat amb gran èxit a Russafart 2014, la fira d’art biennal de Russafa, acaba de ser finalista  al XXXVIII Certamen Vila de Pego i al V Premi Laura Otero de Miajadas (Cáceres). Ve de guanyar la Menció d’Honor al XV Certamen Contemporani de Torremolinos i el Premi provincial per Alacant de Fundación ONCE de videocreació amb alumnes d’ ESO “un dia de la ilusión”.

Podeu consultar el seu bloc La supèrbia de l’ignorant a http://jordi-gamon.blogspot.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: