Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Projecció documental “El chaval”

El proper dissabte 19 de novembre, a les 19.30h., projectarem el documental “El chaval”, que conté declaracions de persones que van viure la guerra civil en el bàndol republicà. La seua pretensió és donar-los veu, ja que les seues experiències no es conten als llibres d’història oficials ni s’escolten a les escoles, per la qual cosa la nostra generació necessita d’un altre fòrum. Així mateix, volem que siga profitós tot duent endavant una tasca d’arxiu urgent, tenint en compte que els protagonistes són d’edat avançada i mereixen que el seu testimoni quede reflectit d’una manera o una altra per a la història. En el documental es fa una menció especial a José Manuel Montorio Gonzalvo (Chaval), exguerriller, que va morir el 27 d’abril de 2009.

unnamed

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: