Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

L’emigració valenciana als Estats Units i el Canadà

Dissabte, a les 19h, us convidem a una nova presentació de llibre. Entre el 1906 i el 1920 prop de 16.000 persones valencianes, sobretot de la Marina Alta i la Safor, però també de les comarques veïnes i d’altres municipis més allunyats, van decidir emigrar al Canadà i als Estats Units d’Amèrica. Fugien de la misèria i dels abusos i marxaven a la cerca de millors salaris i condicions laborals i econòmiques. Juli Esteve ens acostarà a la seua història i ens presentarà el llibre L’emigració valenciana als Estats Units i el Canadà. També es projectarà un audiovisual amb els i les informants principals del projecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: