Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Divendres, vespre solidari amb el Sàhara Occidental

El divendres 19 de novembre es viurà a l’Ateneu un vespre de solidaritat amb el Sàhara Occidental, amb testimonis directes dels fets de les darreres setmanes. Hi haurà un col·loqui sobre la situació que es viu en aquest territori ocupat il·legalment pel Marroc, i als camps de refugiats. En acabant es farà un sopar de suport al Sàhara, a preparat per associacions de col·laboració amb el poble sahrauí, amb el preu simbòlic de 4 euros. No cal portar-hi el menjar. A l’acte participaran Nadhira Luchaa Mohamed Lamin (activista sahrauí), Basiri Salama (activista sahrauí, i testimoni directe del campament massacrat de la ciutat d’Al-Aaiun), Juan Vicente Luz (vice-presidente de l’associació Al-amal) i Carmen Carvajal (responsable del programa vacances en pau de la Federació d’Associacions d’Ajuda al Poble Sahrauí). També serà present Saleh Sleima Brahim, testimoni directe al campament de Gdeim Izik d’Al-Aaiun fins dos dies abans del desallotjament per la força.

L’acte començarà a les 19.30. Cartell de difusió

Més informació sobre el Sàhara Occidental:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: