Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

El quadern d’Àngela es presenta a l’Ateneu

Dissabte 20 de novembre es presenta a la seu de l’Ateneu El Quadern d’Àngela, publicat per Tàndem Edicions, a càrrec de l’escriptora de Bétera Raquel Ricart, recentment guanyadora del premi Andròmina de narrativa (entrevista I i II). L’acte començarà a les 19.15, i significarà el començament d’un intens programa d’activitats literàries en l’Ateneu. Hi haurà lectura dramatitzada de fragments del llibre. Hi participaran també Jem Cabanes, Albert Dasí, Paula Pérez, l’actor Pep Ricart i Rosa Serrano. En acabant, sopar enfaixat obert a tots els socis/òcies i simpatitzants.

|Cartell de difusió ‘El quadern d’Àngela’ ||

De la magnífica web que l’Institut d’Estudis Comarcals dedica a l’Ateneu de Bétera:

El 20 de novembre de 2010, aniversari de la primera edició del Tirant lo Blanc, l’ATENEU de Bétera presentarà l’últim llibre de Raquel Ricart, brillant guanyadora dels premis Octubre d’enguany. A partir de les 19.00h. hem programat un acte fantàstic, de vint-i-un botó, amb una taula de primera: Rosa Serrano, editora; Pep Ricart, actor; i Raquel Ricart, autora d’un llibre bellíssim, carregat d’emocions, de contes i de saber fer. Ara mateix, no exagerem sinó el justetet, Raquel és una narradora d’alta volada.

El llibre que vos presentem mereix l’atenció perquè aposta per la bona literatura, excelsa fins i tot, sense acotaments, ni reduccions ni esbiaxades en favor de facilitar res. Encara comptarem amb més sorpreses, el vint. La lloa anirà a càrrec de Rosa, Pep farà una lectura intel·ligent d’alguns fragments i encara un públic infantil amatent posarà contra les cordes els llibres en paper. Aforament limitat a cent persones.

Després hi haurà sopar d’enfaixat i tertúlies, literàries i de les altres, fins la mitjanit o més tard. Aquesta és la primera activitat de la vida literària de l’institut en favor de la lectura. Benvinguts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: