Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Es presenta el nou grup escolta de Bétera, Rebalsadors

El dissabte es presenta a l’Ateneu el nou grup scout de Bétera, Rebalsadors. La presentació de Rebalsadors s’adreça als pares i mares interessats en el projecte, el qual podran conèixer íntegrament de la mà dels seus impulsors. Des de dissabte mateix es podran formalitzar les inscripcions en el nou grup escolta del poble. Es poden apuntar xiquets i xiquetes a partir de 5 anys, i joves sense límit d’edat. Les places seran limitades.

Rebalsadors ha nascut a recer de l’Ateneu, amb qui d’entrada compartirà el local. L’Ateneu ha afavorit aquesta iniciativa amb la idea de fomentar un lleure responsable, no competitiu, en contacte amb la natura i amb valors compartits, en una franja d’edat mancada fins ara d’iniciatives d’aquest estil. Moltes famílies sòcies ens han expressat interès per projectes com aquest.  El nou grup escolta, però, és una entitat independent que es regula de manera completament autònoma, i inscrita ja a la Federació d’Escoltisme Valencià. A la web de la Federació podeu llegir els valors que sustenten l’escoltisme. Rebalsadors ja té una pàgina web pròpia on informa de les seues activitats (http://gsrebalsadors.bligoo.com), i espai dins el Facebook.

Lloc: Ateneu de Bétera, C/Major, 21.
Dia i hora: Dissabte 15 de gener, a les cinc de la vesprada.
Nota: Monitors de Rebalsadors faran activitats amb els infants durant la presentació. Podeu consultar el cartell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: