Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Anem junts a la manifestació del 16 d’abril

Per primera vegada la Coordinadora d’Entitats del Camp de Túria, de la qual forma part l’Ateneu, participarà com a col·lectiu en la manifestació convocada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), sota el lema Sí a TV3! Sí a la llengua! Sí a la transparència!. La Coordinadora portarà una pancarta pròpia (La censura mai no silenciarà la nostra cultura), que encapçalarà un bloc unitari del Camp de Túria. En el bloc comarcal hi haurà músics i dansadors; el bon ambient el tenim assegurat. La intenció de totes les entitats que formem la Coordinadora és que siga un precedent per a futures accions conjuntes, que demostre que som una comarca viva i amb ganes de treballar pel país.

Hem fixat un punt de trobada a les 17.45, davant l’oficina de Bancaixa que hi ha enfront de les torres de Quart. Ajudeu-nos amb la vostra presència, i amb la dels vostres amics i coneguts, a que hi haja el major nombre de gent possible. Feu arribar la convocatòria als vostres contactes!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: