Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Hugo Mas canta | Inaugurem Viu el Riu

El proper dijous 11 d’agost tenim programa doble a l’Ateneu:

>
A les 22.30 ens visitarà el cantautor alcoià Hugo Mas, que ens anirà descabdellant les cançons del seu primer treball, aclamat per públic i crítica. El treball de Mas el podeu escolta íntegre, en descàrrega gratuïta. Seguint el blog La Caseta del Plater, aquesta estrena el situa en un territori artístic actualment bastant despoblat: és més urbà i menys lisèrgic que Roger Mas, més salvatge que Miquel Pujadó o més transgressor que Francesc Moisés, cantautors, tots ells, amb els quals, per una raó o altra, el podríem emparentar.  Té molt de camp per córrer i s’hi endinsa a la carrera. A nosaltres, atesa la singular qualitat d’aquestes primeres passes, no ens resta altre que seguir-lo ben a prop. Ací podeu llegir la crítica sencera.

> Un parell d’hores abans, a les 20.30, inaugurarem l’exposició Viu el Riu, que des de l’1 d’agost omple l’espai de l’Ateneu. Comptarem amb la presència d’Enric Amer, membre d’Acció Ecologista-Agró, que ens presentarà l’exposició i l’associació. Amb Viu el Riu l’Ateneu enceta un programa d’exposicions en què, a més de conèixer propostes culturals i artístiques, ens acostarem al territori valencià a través del treball d’entitats d’altres comarques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: