Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Recuperem la festa del fanalet

El proper divendres 26 d’agost farem la primera festa del fanalet, en col·laboració amb el grup escolta GS Rebalsadors. Per iniciativa dels escoltes, apostem per recuperar aquesta antiga celebració espontània de les nits d’estiu en què els menuts, amb l’ajut dels grans, elaboraven fanals amb melons i després feien una cercavila. La festa és oberta a totes les famílies que vulguen participar.

A les 18.00 es farà a la seu de l’Ateneu un taller de fanals, que es deixaran en exposició a mesura que es vagen acabant. Després vindrà el sopar de pa-i-porta (cal dur l’entrepà), i una volta finalitzat hi haurà la cercavila.

Materials que cal portar-hi: un meló (millor d’alger), cullera, ganivet, i un ciri menut per cada xiquet/a.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: