Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

La II festa Estellés a Bétera

Vos recordem que enguany l’Ateneu celebrarà la II Festa Estellés, dedicada al poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria i Consolat de Mar. Serà el dissabte 3 de setembre, a les 20.00, a la plaça del Mercat. Farem una lectura col·lectiva de poemes d’Estellés, del llibre Mural del País Valencià, menuts i grans. Ho hem preparat amb devoció i la nit promet, rememorant la veu d’un dels nostres poetes més destacats.

La Festa Estellés es celebra a nombrosos pobles valencians. La Festa la va convocar per primera vegada l’any passat l’escriptor d’Alginet (Ribera Alta) Josep Lozano, a través d’una carta de convit. Josep Lozano, autor de ‘Crim de Germania‘ (Bromera), va explicar que la cultura valenciana passava un moment molt difícil, per això, i cansat de celebrar derrotes, proposà ‘d’adoptar actituds que ens reforcen i que ens donen cohesió en defensa d’allò que és consubstancial amb nosaltres, allò que estimem: la nostra cultura, la nostra llengua, el nostre país’.

Si plou, esperem que els déus ens siguen propicis, ajornarem l’acte al dissabte següent.

One response to “La II festa Estellés a Bétera

  1. Pingback: Els amants d’Estellés | innovelda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: