Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Divendres, parlem del blaverisme

> El proper divendres 16 de setembre, a les 19.30, Vicent Flor presentarà a l’Ateneu de Bétera Noves glòries a Espanya. Anticatalanisme i identitat valenciana (Editorial Afers, 2011). L’acte comptarà també amb la presència de Vicent Olmos, l’editor. Al llibre, que ha tingut molt anomenada, “l’autor reflexiona sobre la penetració social del blaverisme i analitza les claus dels principals trets d’aquest discurs populista, conservador, regionalista, anticatalanista i espanyolista”. En definitiva “el llibre intenta de manera reeixida —i aconsegueix també de manera reeixida— respondre a preguntes que resulten cabdals per entendre la societat valenciana de la transició democràtica i l’actual”. No de bades el discurs blaver va triomfar fins al punt que les principals institucions valencianes han assumit tot el seu paquet simbòlic i el seu discurs.

 

 

> Després de la presentació del llibre, a les 21.30, inaugurarem una nova exposició . En aquest cas presentem les fotografies d’Inma Caballer sobre Marràqueix, bellíssima ciutat amàziga del regne del Marroc. L’exposició romandrà a l’Ateneu fins el 30 d’octubre, i es podrà visitar en els nous horaris d’obertura: dijous, divendres i dissabte, de 19.00 a 21.00.

> Clourem la jornada amb un sopar de pa-i-porta. No oblideu portar-vos el menjar!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: