Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Dissabte 1 d’octubre, jornada de treball

> Amics i amigues, el dissabte 1 d’octubre hem convocat una jornada de treball a l’Ateneu; la dedicarem a netejar, buidar andròmines de la pallissa, posar ordre al magatzem, etc. Començarem així la segona etapa de condicionament del nostre casal, en què conquerirem nous espais i que, en definitiva, ens ha de servir per a aprofitar al complet les possibilitats del local de l’Ateneu. Ja sabeu, porteu-vos l’entrepà que esmorzarem junts al corral. La cita és a partir de les 9.00.

> Aprofitem per recordar-vos l’itinerari pel llit del Túria de diumenge, i la projecció d’imatges del divendres. Amb aquestes activitats reprenem els itineraris de descoberta del paisatge de la tardor. La data límit d’inscripció és divendres al migdia. Les places són limitades!

> La temporada s’anuncia plena d’activitats a l’Ateneu, que anirem anunciant puntualment. De tota manera, vos recomanem la consulta del calendari de la web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: