Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Hu-mans, fins el 6 de febrer a l’Ateneu

Des de dissabte 14 de gener tenim una nova exposició al casal de l’Ateneu. Es tracta de la mostra fotogràfica hu-mans, de Raül Camps, que romandrà a l’Ateneu fins el 6 de febrer. La inauguració es fa divendres, 20 de gener, a les 20.30.

En paraules de l’autor: “En aquest projecte es mostra la realitat del patiment per mitjà del retrat de les seues mans. Són persones i la societat les aparta, les deixa en un cantó de la ciutat. Passen fred i calor, es mullen quan plou passant-ho malament per culpa d’una situació, en la seua majoria, no provocada per ells. Ens estan estenent la seua mà perquè els ajudem, i no mirem més amunt del se canell, mirant-los als ulls comprenem que necessiten ajuda, són persones . Agafeu la seua mà, són humans.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: