Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Divertiments, l’exposició del mes de maig

divertiments El divendres 3 de maig, a les 20.00, inaugurem l’exposició d’aquest mes a l’Ateneu.

Es tracta de Divertimentsamb obra de Carmen Soler. En paraules de l’autora, és com un joc  on el dibuix, el retall i la pintura forma un conjunt divertit , tant per al que pinta com per a la persona que observa el resultat final del treball. Les diferents textures estableixen un diàleg constant amb les formes i els colors. El tema és quasi sempre la figura humana. perquè som un poc de tot, heterogenis. Primer faig l’esborrany del dibuix, després ve la part de les  proves experimentals que m’apropen al resultat final. En aquest procés creatiu es retroben distintes tècniques expressives: el collage, acrílics i guix. Els suports també són variats, ho podreu observar tot a l’exposició. L’exposició romandrà a l’Ateneu fins el 31 de maig, en l’horari habitual d’obertura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: