Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

El barranc dels horts: la ruta dels arbres gegants

Barranc dels HortsDIUMENGE 2 DE JUNY
Full de ruta de l’excursió:
Eixida: 9:00 h en autobús, des de l’Albereda de Bétera (davant del restaurant Fusió) / Arribada a la Roureda del Barranc dels Horts (Ares del Maestre) i esmorzar/ 11:30 passeig circular de 8 Km., apte per a totes les edats . Visita al bosc que alberga els exemplars més vells de roures i carrasques del País i on es poden trobar, entre més, serveres, moixeres, lledoners i fins a 3 espècies d’auró. Un itinerari guiat per Isabel Queral, tècnica conservadora de l’espai natural / 14:30-15:00 h  Dinar a l’àrea de pic-nic del bosc de El Rivet (Benassal). Un antic bovalar, amb arbres magnífics, que és actualmente micro-reserva de flora i paratge natural municipal. De vesprada, farem la tornada per Culla, amb parada per veure la carrasca més grossa del País. També s’aturarem uns minuts a la Torre Matella (masia fortificada del segle XI, entre la Torre d’En Besora i Els Ivarsos) i després cap a casa. Arribada prevista a les 20:00 h.
Cal dur:
Esmorzar i dinar, cantimplora amb aigua, calcer de muntanya o esportiu, impermeable i/o paraigua i barret
Inscripcions:
Les reserves es poden fer fins el dimecres 29 de maig telefonant al 680587879 o per correu a:ateneubetera [arrova] gmail.com, indicant el nombre de persones adultes i xiquets (fins 12 anys) del vostre grup i si sou socis de l’Ateneu de Bétera o de l’Institut d’Estudis Comarcals. Cal que deixeu un telèfon de contacte.
Preus:
Socis: Adults 9 euros / Xiquets 7 euros
No socis: Adults 12 euros / Xiquets 10 euros

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: