Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Estellés + Morelló | Amorfologia

MORELLO&ESTELLES> El divendres 6 de setembre lligarem la IV Festa Estellés amb la música. A les 20.30, el músic localVicent Morelló oferirà un concert de flauta.

> El mateix divendres, un poquet abans, a les 19.30, inaugurarem l’exposició del mes de setembre.Amorfologia, amb obres de tècnica mixta d’Estefania Pareja Pérez. L’autora ens comenta la mostra: La paraula “Amorfologia” és un joc etimològic inventat, literalment vol dir estudi o tractat de la “sense forma”.
Amb aquest joc, pretenc sintetitzar una sèrie de dibuixos, que representen la meua visió de la deformació de la morfologia anatòmica del rostre, amb un període de la meua vida. Un període “sense forma”, a priori caòtic, però que en realitat m’ha fet créixer tant personalment com artísticament, amb influències del còmic i el grafitti. “Amorfologia” és a la volta punt d’arribada i d’eixida d’una recerca personal en l’entorn creatiu… és la supervivència d’una passió en temps adversos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: