Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Inaugurem l’exposició d’Estellés amb un documental

El divendres, 25 d’octubre, a les  20.00, inaugurem l’exposició Vicent Andrés Estelles, cronista de records i esperances, elaborada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. . Aprofitarem per projectar un documental sobre la figura del poeta. Al llarg de la setmana alumnes de l’Institut les Alfàbegues passarà per l’Ateneu per fer una visita guiada a càrrec del professorat de l’Institut. L’horari de visita serà el següent: pels matins dimarts, de 11.00 a 13.30 , dimecres de 10.30 a 14.00 i divendres de 11.00 a 13.00. A més, dijous de 19.00 a 21.00 i divendres i dissabte de 19.00 a 24.00.

Estellés expo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: