Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Saps parar l’orella?

El dissabte 7 de desembre, a les 19.30, tindrà lloc una nova sessió de la Cooperativa de Coneixements, a càrrec de Guilllem Calaforra. Saps parar l’orella? Idees per a escoltar millor la música clàsssica, és un col·loqui animat per Calaforra, que en format taller intentarà donar algunes de les claus que ajuden a sentir millor aquesta música, a refinar el gust i a desenvolupar el criteri de l’oient. En acabant, sopar popular; podeu reservar entrepà+picadeta+beguda per 5 euros, fins el dijous 5, a ateneubetera@gmail.com.

Parar l'orella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: