Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Metaformosi, nova exposició a l’Ateneu

expo_marisa_arcos-pàgina001El divendres 9 de maig, a les 19.00, inaugurem l’exposició Metaformosi, amb obres de Marisa Arcos. Romandrà a l’Ateneu fins el 4 de juny. Com sempre, les exposicions són obertes al públic i un espai de trobada. En paraules de l’autora, En la vida experimentem canvis, ens transformem, estem en contínua evolució. L‘experiència d’allò viscut, d’allò sentit, d’allò imaginat conformen un univers únic que aconseguesc materialitzar a la meua obra: un espai de l’interior a l’exterior composat per elements triats en funció d’un interès determinat i que s’adapten a l’estat emocional del moment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: