Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Conferència informativa de la Unió de Llauradors i Ramaders

La Unió oct. 2014El divendres 17 d’octubre, a les 20.00, acollim una conferència informativa de la Unió de Llauradors i Ramaders, oberta al públic interessat. Joanma Mesado, secretari tècnic de la Unió, parlarà de les ajudes del Programa de Desenvolupament Rural 2014-2020. Es tracta d’ajuts estructurals del sector rural; primera instal·lació de joves, plans de millora d’explotacions, ajudes agroambientals, ajudes a l’agricultura ecològica, reconversió de fruiters, etc. En acabat hi haurà sopar popular; com és habitual podeu reservar entrepà+picadeta+beguda per 5 euros, fins dijous 16, a ateneubetera@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: