Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Torna el cicle Gaudir del Cinema, de la mà de la Cooperativa de Coneixements

Pretty_baby_posterEl dissabte 22 de novembre, a les 19.30, torna a  l’Ateneu el cicle Gaudir del cinema, que des de 2012 du a terme la Cooperativa de Coneixements. En aquesta ocasió la figura triada és el director francès Louis Malle (1932-1955), de qui es projectarà un dels films més famosos, Pretty Baby (1978), estrenada ací com a La Pequeña. Pretty Baby explica la història d’una xiqueta que viu a un bordell de Nova Orleans.

Els comentaris aniran a càrrec de Francisco López Martín, llicenciat en Filosofia per la Universitat de València. Ha exercit de crític cinematogràfic, és autor del llibre El placer de lo siniestro, sobre el realitzador canadenc David Cronemberg, i director de la col·lecció de cinema de l’editorial Akal. És membre fundador del blog El bulevar de los capuchinos, dedicat a l’anàlisi cinematogràfica, i de la Cooperativa de Coneixements.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: