Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Myriam Quiñones a l’Ateneu

Miriam QuiñonesDissabte tindrem a l’Ateneu un concert que no vos podeu perdre. Camí del Festival de cançó Barnasants de Barcelona, on enguany és una de les artistes invitades, visita l’Ateneu de Bétera Miryam Quiñones, una de les veus més reconegudes de la cançó d’autor del Perú i de tota l’Amèrica Llatina, amb una àmplia trajectòria musical i una sòlida formació artística forjada als tallers d’art de la Universitat de Lima, les aules del Conservatori Nacional de Música del Perú i l’Escola d’Arts Vocals de Santiago de Xile, entre més. El concert tindrà lloc el proper dissabte 14 de març, a les 23.00.

Comunicadora social i antiga integrant d’unes quantes formacions, fa actualment carrera com a solista i ha compartit escenari amb trobadors de diferents països. En les seues interpretacions, Miryam busca d’oferir un cant ple d’humanitat i bellesa, un cant que traspua sentiments, dóna veu als poetes, ens parla de l’amor i fa denúncia social. La crítica l’ha comparada sovint amb Sílvio Rodriguez, amb qui ha fet alguns concerts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: