Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

L’Aplec del Camp de Túria ens hem llançat al Verkami!

Cartell_Aplec_VerkamiEstimats socis, estimades sòcies, amics i amigues;
Les diferents persones i entitats que organitzem l’Aplec de Camp de Túria, entre les quals ens trobem l’Ateneu de Bétera, hem decidit anar més enllà i provar sort en l’aventura del micromecenatge. Per a aquelles que no ho conegueu, es tracta d’una forma d’autogestió a través de la qual els i les mecenes realitzen una aportació econòmica, a canvi d’una recompensa, amb la voluntat de donar suport a un projecte determinat, en aquest cas el de l’Aplec de Camp de Túria i la seua quarta edició.
Des de l’Aplec de Camp de Túria sempre hem intentat que aquesta siga una iniciativa autogestionada que, tot i no rebutjar ajudes i subvencions, tampoc no depenga d’elles. D’altra banda, com moltes ja sabeu, des de l’organització de l’Aplec hem hagut de fer front a diverses qüestions que, any rere any, van augmentant els costos de l’organització i, en conseqüència, dificulten la viabilitat econòmica del projecte: la pujada de l’IVA, l’enduriment dels requisits administratius com les assegurances, la seguretat privada, plans d’evacuació, serveis sanitaris i d’urgència… poden ser alguns exemples.
És per això que hem decidit provar amb noves formes d’autofinançament, marcant-nos com a objectiu una xifra humil: un mínim de 3.500€. Es tracta d’una quantitat amb la qual no cobriríem totes les despeses d’aquesta quarta edició però, malgrat i això, sí que ens ajudaria a assegurar la viabilitat econòmica del projecte i ens animaria, de bon tros, a seguir treballant en properes trobades. El termini per tal de fer aportacions està obert fins al 26 de juliol, moment en el qual haurem d’haver arribat a la xifra marcada per tal de superar l’objectiu econòmic i poder materialitzar el Verkami.
Per tot això us demanem que us sentiu part del projecte, però no només fent aportacions econòmiques. Us requerim per a difondre aquesta iniciativa i fer-la arribar a tot arreu. Us necessitem per a generar material gràfic, articles, vídeos i tot allò que se us ocórrega per estendre la flama de l’autogestió i, com no, també per difondre aquest projecte comarcal. Estem segures que amb l’esforç col·lectiu ho aconseguirem. Entre tots i totes #FemAplec!
Podeu trobar tota la informació al següent enllaç: Fem Aplec Camp de Túria
Per a qualsevol pregunta o suggerència no dubteu en escriure’ns a: apleccampdeturia@gmail.com
Ens veiem els dies 4 i 5 de setembre a Llíria!
Qui sembra Aplec recull comarca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: