Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

CASTILLADAS, de Carles Castillo

Diumenge 6 de febrer, a les 12,00. Presentem: “CASTILLADAS”

 Vinculat al món de la interpretació des de finals dels anys ’70, del segle passat, Carles Castillo compta amb una carrera actoral i professional que abasta la ràdio, el món del mim, la música, el teatre, el cinema, la televisió, la escriptura…, donant impuls a un model de treball molt personal i molt identificatiu que revela les seves inquietuds artístiques. Castellades recull a les seves línies gran part de tota aquesta essència.

Segons l’actor, el seu nou treball literari “és un repàs de la meva vida i una visió de com veig la vida en general. També és una manera d’explicar les meves reflexions com a actor i les meves vivències dins i fora del teatre”.

“No és un llibre d’autoajuda, deixa caure parts íntimes i importants al lector buscant una complicitat però no per ajudar-lo. Al llibre hi ha poemes, breus textos sobre obres que vaig escriure o vaig fer, repàs de fets passats i… tot sota una mirada d’humor i complicitat. Jo dono moltes voltes a les coses i la meva ment és un formiguer d’idees”, confessa l’actor.

 Jose Manuel Casañ, líder de la banda de rock Seguretat Social, a la contraportada del llibre: “Carles, amb un plantejament suïcidament optimista, desgrana fórmules autoempleades que condueixen irremeiablement al coneixement d’un mateix ia la recerca de la felicitat”.

Segurament, un dels actors valencians més coneguts: Improvisador, mim, actor, director… Pioner de la improvisació escènica amb L’Om Imprebís. També el trobem a muntages tan celebrats com “La Crazy Class”, “Monty Phyton”, “Pels pels”. En programes televisius com ara “La hora de José Mota” Sense oblidar la seua trajectoria com a formador de molts talents, el seu treball incansable dins i fora d’Espanya…

Carles Castillo, no es sols una bona persona- El que de per sí es ja un titol. Es “una manera de veure la vida”. El que fa és pura vocació i talent. Destaquem aci la seua activitat- genuina com poques: Improassistència (humor i solidaritat).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: