Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Gràcies a totes i tots

Amics i amigues,
En nom de tots els socis i sòcies de l’Ateneu volem donar les gràcies a totes les persones que amb la seua participació i assistència van fer possible que la inauguració del dissabte passat fos un èxit. Sense la vostra confiança no hauria estat possible. A partir d’ara treballarem si cap encara amb més energia per tal de fer de l’Ateneu un projecte sòlid i durador. Vos animem una vegada més a participar en el projecte, amb la voluntat que cada persona puga trobar el seu espai per sentir-se còmoda, o senzillament a participar de les futures activitats. Ací teniu uns quants enllaços:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: