Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

III mostra de música i balls tradicionals

Des de l’Ateneu Cívic i Cultural de Bétera vos recomanem el proper dissabte 30 d’octubre la III Mostra de música i balls tradicionals, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura a partir de les 19.00. La Mostra l’organitza l’Associació Cultural l’Aljama, que des de l’any 2004 treballa amb molt d’encert en l’àmbit de la cultura popular i tradicional valenciana. La Mostra de dissabte és el resultat d’un intens treball per part de l’Aljama, i comptarà també amb la Colla de Dolçainers Xe quina burrà, i grups de Requena (Plana d’Utiel) i Xàbia (Marina Baixa). El cost de l’entrada és de 3 euros, i els xiquets no paguen.

L’Associació Cultural l’Aljama va ser la protagonista de les danses que es van ballar a la porta de l’Ateneu el dia de la inauguració, en què van obsequiar el públic amb una Dansa de Bétera recuperada a partir d’antics enregistraments. És una de les entitats culturals més destacades del nostre poble, i ha estat la primera que s’ha integrat dins l’Ateneu Cívic i Cultural, bo i mantenint a tots els efectes la seua personalitat i autonomia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: