Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Acudiu a la Fira del Llibre en Valencià

L’Ateneu clourà l’any 2010, i encetarà el 2011, amb la primera Fira del Llibre en Valencià. La Fira tindrà lloc al casal de l’Ateneu i obrirà al públic les vesprades del 23 i 24 de desembre, abans de Nadal, i del 3, 4 i 5 de gener, entre Cap d’Any i Reis. Comptarem amb un grapat d’activitats complementàries, amb la participació d’editors, escriptors, il·lustradors, lectors, etc. Vos n’informarem puntualment. Hi haurà a la venda la producció actual més destacada de literatura en valencià, amb atenció a totes les franges d’edat i tots els estils i gèneres literaris. I com no podria ser d’altra manera, tindrem a l’aparador Les ratlles de la vida, la darrera novel·la de l’escriptora beterana Raquel Ricart, acabada d’eixir del forn editorial. Com bé sabreu, ha estat la novel·la guanyadora del prestigiós premi Andròmina de narrativa.

La Fira del Llibre en Valencià s’emmarca dins cicle “Literatura i idees” de l’Ateneu.
Si voleu ajudar-nos a difondre l’acte, podeu imprimir el cartell i penjar-lo en un lloc públic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: