Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Dissabte ben farcit a l’Ateneu

El dissabte 18 desembre hem preparat una jornada ben completa a l’Ateneu. Anem d’enrere a avant:

  • A les 23.00 actuarà Ramon Cardo Trio. El soci de l’Ateneu Ramon Cardo ens presentarà aquesta original formació de saxo tenor, trombó i orgue Hammond, que revisa els estàndards de jazz amb una pinzellada de música de cambra i n’obté un resultat sens dubte suggeridor. El so no estarà amplificat, i l’entrada és de franc. Teniu més informació sobre el conjunt Ramon Cardo Trio i llur repertori en aquest document.
  • Abans, a les 21.30, hi haurà un sopar de pa-i-porta que ens servirà per acomiadar l’any 2010 i donar la benvinguda al solstici. Com és habitual les persones interessades poden encomanar l’entrepà al local de l’Ateneu o a ateneubetera@gmail.com, fins el divendres al migdia. No cal dir que el sopar és obert a tots els socis i simpatitzants, vos esperem a tots i a totes.
  • I al matí de dissabte, de 12.00 a 13.30, hi haurà matinal de tallers infantils al local de l’Ateneu. Els xiquets i xiquetes aprendran a fer mòbils de papiroflèxia, d’una manera senzilla i divertida. No dubteu a portar els vostres infants!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: