Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Presentació ben lluïda de Rebalsadors

La presentació del nou grup escolta de Bétera, Rebalsadors, va ser ben lluïda. El públic es va anar incorporant progressivament a la presentació, que va començar a les cinc de la vesprada, per acabar omplint el casal de l’Ateneu. Els pares i mares van poder informar-se del funcionament del grup i dels valors de l’escoltisme, mentre els xiquets i xiquetes coneixien els monitors.

A la fi es van inscriure més de 25 infants al grup. Un èxit, si tenim en compte que Rebalsadors s’ha fixat un topall de 35 per començar. Podeu contactar amb Rebalsadors a través de la seua web o a l’espai que han obert al Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: