Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Dissabte, jornada de treball al nou Ateneu

<Actualització 03/03/01>

El dissabte 5 de febrer, des de les 9.00 del matí, farem la segona jornada de treball al nou local de l’Ateneu, a la plaça del Mercat núm. 5. Dedicarem tot el matí a netejar, agranar, fregar i rascar. No dubteu a vindre, ens calen mans. Porteu ferramentes i un entrepà, que esmorzarem junts!

<Actualització 30/01/01: Àlbum d’imatges complet de la jornada.>

Com molts de vosaltres sabeu l’Ateneu Cívic i Cultural de Bétera canvia de local. Certes dificultats en l’estructura de l’edifici actual, i el creixement de les nostres activitats, ens han impulsat a fer aquest moviment amb la idea de reforçar el projecte. En donarem complides explicacions a l’assemblea general ordinària que convocarem aquesta mateixa setmana, i que tindrà lloc el 11 de febrer.

El dissabte dia 29, des de les 9.00 del matí, hem convocat una jornada de treball al que serà el local nou de l’Ateneu, a la plaça del Mercat núm. 5. El nou espai ens donarà més possibilitats d’acció, però també ens exigirà més com a col·lectiu. Tenim molta feina per davant i ara més que mai necessitem la col·laboració de tots i totes. El dissabte prendrem contacte amb el local, farem una primera neteja i tindrem l’oportunitat de reflexionar sobre els usos de l’edifici. No dubteu a vindre, ens calen mans.

|Lamentablement aquests canvis en obliguen a suspendre la nit de tastavins prevista pel 29 de gener. L’activitat es farà tan bon punt inaugurem el nou local. Vos demanem disculpes |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: