Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Agafem embranzida en l’Assemblea General

Elecció de la nova Junta

El divendres 11 de gener l’Ateneu Cívic i Cultural de Bétera va fer balanç de la feina feta, i de la que hi ha per davant, en l’Assemblea General de Socis i Sòcies. Amb l’assistència de més de la tercera part dels associats, es va presentar la memòria d’activitats de l’any 2010 (es pot consultar a internet), de les quals es va fer en general un balanç molt positiu. També es van apuntar elements de reflexió per tal de millorar-ne la qualitat, l’assistència i la varietat. L’assemblea va aprovar els comptes de l’Ateneu (els tenim a disposició de tota persona interessada), i va revisar la qüestió del canvi de local, les noves exigències financeres que això representa, i les possibilitats que ens obre com a entitat. Sense dubte el nou local obre una nova etapa i situa l’Ateneu en una nova dimensió. Finalment l’assemblea va triar una nova Junta Directiva, proposada per l’actual i prenent com a base el grup de treball que ha funcionat en els darrers mesos.

Ací teniu el resum de l’assemblea, amb la composició de la Junta Directiva inclosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: