Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Volem protegir els nostres arbres

L’Ateneu presentarà una proposta a l’Ajuntament de Bétera perquè emprenga un seguit d’accions destinades a la protecció del patrimoni arbori. Entre les accions proposades hi ha l’elaboració d’un catàleg d’arbres i arbredes d’interès local, d’una ordenança municipal de protecció d’arbres singulars i la inclusió del Lledoner de l’Hort de Reig (o del bassó) en el Catàleg Valencià d’Arbres Monumentals. Podeu llegir el document que presentarem a l’Ajuntament. Una vegada passades les eleccions municipals de maig, consultarem de nou l’estat de la qüestió amb el nou equip de govern.

La proposta de l’Ateneu la vam exposar en el decurs de l’itinerari de descoberta d’arbres singulars que vam fer el diumenge 6 de març. Atès el seu interès, hem elaborat un resum amb imatges d’aquesta eixida, amb les informacions que es van donar. No us el perdeu si no vàreu poder vindre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: