Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Eixim a conèixer els arbres d’interès local

Diumenge 6 de març farem una nova eixida local per a conèixer uns veïns il·lustres: els arbres d’interès local. Es tracta d’un itinerari guiat per dins del poble i alentorns, d’unes dos hores i sense cap dificultat. L’eixida començarà a les 10.30 des de la plaça del Mercat; si acudiu un poc abans podreu observar la marxa dels treballs de condicionament del nou local de l’Ateneu. Durant el recorregut farem una parada per a esmorzar.

La ruta dels arbres d’interès forma part d’un projecte de l’Ateneu que vol posar l’èmfasi en la posada en valor del nostre patrimoni arbori. En aquest sentit aprofitarem per presentar un esborrany de moció que proposarem a l’Ajuntament perquè elabore un catàleg d’arbres d’interès local. Podeu ajudar-nos a difondre l’activitat imprimint el cartell i i penjant-lo en un lloc visible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: