Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Vingueu a treballar al nou Ateneu!

Dissabte, i tots el dissabtes fins el dia de l’obertura, tenim una nova jornada de treball al nou Ateneu (plaça del Mercat, 5). No dubteu a vindre a partir de les 9.00,  qualsevol aportació és inestimable amb l’objectiu d’inaugurar el més prompte possible. Hem organitzat la feina i tenim un grapat de tasques concretes a l’abast de tothom:

– Escatar parets de fusta.
– Rascar paviments.
– Rascar parets.
– Anul·lar jardineres. Trasplantar.
– Traure canals deteriorades.
– Netejar.
– Posar cinta de pintor.
– A banda que sempre és bon moment per agranar i fregar.

I no cal dir que obrers, llumeners, llanterners, fusters, etc., seran més que benvinguts. Porteu l’entrepà, farem l’esmorzar en grup al pati del nou local. Demà divendres la Colla Cultural Francesc Peris i Valls lliura els premis del 1r Concurs de Literatura Escolar (cartell). L’aperitiu posterior es farà al local de l’Ateneu. Els felicitem per l’èxit del Concurs, i que promou la creació literària entre els alumnes de les escoles de Bétera, i desitgem que es consolide com a cita literària anual.

I el dissabte de vesprada el grup escolta Rebalsadors, una de les principals apostes de l’Ateneu per a infants i joves, fa la festa de benvinguda (cartell). La iniciativa ha estat un èxit des del primer moment, i de seguida va exhaurir les places disponibles. Com es diu en l’àmbit escolta, ara que Rebalsadors comença el seu camí els desitgem bona ruta!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: