Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

L’Ateneu rebutja l’apagada de TV3

L’Ateneu Cívic i Cultural de Bétera vol expressar el més enèrgic rebuig al tancament de les emissions de TV3 al País Valencià. Considerem que es tracta d’un atac intolerable contra la llibertat d’expressió, i contra la llibertat mateixa, impropi d’un sistema democràtic.

Així mateix volem manifestar la nostra solidaritat amb Acció Cultural del País Valencià (ACPV), i ens posem a la seua disposició per a qualsevol acció que considere necessària, davant allò que considerem una persecució política. L’Ateneu farà una aportació econòmica, modesta i d’acord amb les nostres possibilitats actuals, per a ajudar a ACPV a sufragar les multes que li han estat imposades per un valor superior als 600.000 euros. El núm. de compte d’ajut a ACPV és el 2100 0700 12 0200294927; animem als nostres socis, sòcies i simpatitzants a que també facen una aportació.

  • A la blogosfera beterana:

Demanem l’apagada de Francisco Camps / 600.000 contra la llengua (Ulisses 20)

2100 0700 12 0200294927 (Talaia Bufilla)

#sensesenyal (Mails per a Hipàtia)

  • L’actualitat del cas:

Web d’ACPV

VilaWeb

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: