Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

El nou Ateneu en marxa

Ja tenim en marxa el nou Ateneu Cívic i Cultural de Bétera. El nou casal de la plaça del Mercat obre en horari d’estiu els dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes, de set de la vesprada a dotze de la nit. Volem convertir l’Ateneu en un espai de moviment d’idees i de propostes culturals; per això, i gràcies als oferiments de molts socis i sòcies, estem bastint un programa d’activitats d’estiu del qual vos informarem puntualment, i que podeu seguir al calendari de la nostra web.

Tenim, doncs, un horari d’obertura molt ampli. El cobrirem amb un sistema de permanències de socis i sòcies. Si teniu disponibilitat horària i vos interessa enfortir l’activitat de l’Ateneu, una bona manera és participar en la rotació de permanències. Quanta més gent ens comprometem, menor càrrega representarà per a tots plegats. Si teniu interès ens podeu escriure a ateneubetera@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: