Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Arriba el concurs itinerant de música

Divendres arriba a l’Ateneu de Bétera el I Festival de Música Itinerant del Camp de Túria (CIM), amb la participació dels grups Lluís Vicent, Sense Poure i Sin Razón. El CIM, organitzat per l’Assemblea de Joves del Camp de Túria, té la intenció de donar a conèixer noves formacions i fomentar la música entre els joves de la comarca. Podeu descarregar-vos el cartell, i fer-ne la màxima difusió possible. El concert començarà a les 22.00.

L’Ateneu ha reprès amb força l’activitat en el nou local. Vos convidem a visitar el nostre calendari d’activitats, farcit de propostes per al mes de juliol que ja començaran aquest cap de setmana. De fet, després de la visita del CIM, el dissabte a la nit tenim un nou acte; nit de teatre amb l’espai d’interpretació de l’Ateneu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: