Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Divendres, romanços i cinema

El divendres tenim programa doble a l’Ateneu:

  • A les 20.30, ens deixarem endur pels romanços del llibre El tio Paragüero, tradición oral de la Serranía, IV. A l’autor el complau tant de fer conèixer aquestes “desferres històriques” i aquests fragments que són gustós rabo, pata i orella, no monòton llom de la cultura xurra de la Serranía. Res del que escoltareu o trobareu al llibre és propietat particular. Tot és de tots, que el conte és de qui té voluntat de fer-lo seu. “Digamos un dicho muy rotundo no se puede dar gusto a todo el mundo”.
  • I a les 22.30 tercer lliurament de l’Estiu Lumière, amb el film Benvinguts al Nord (2008), de Dany Boon. Cinema de qualitat al corral de l’Ateneu, en versió doblada al valencià.

Podeu descarregar el cartell del programa. Us hi esperem!.

Aprofitem per recordar-vos l’horari d’estiu de l’Ateneu, que obre de dimarts a dissabte, des de les set de la vesprada fins la mitjanit. Vos convidem de participar en el torn de permanències d’obertura; l’Ateneu el fem entre tots i totes. Podeu demanar informació a ateneubetera [arrova] gmail.com, o inscriure-vos directament al panell que hi ha al local.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: