Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Cap de setmana entre documentals

L’Ateneu presenta el proper cap de setmana dos nits temàtiques:

> La primera el divendres 29, a les 22.30, centrada en la crisi econòmica i financera. Qui són els veritables responsables de la crisi econòmica mundial? Per què són més rics que no eren? El film Inside Job, de Charles Ferguson en VO subtitulada en valencià, ens ajudarà a treure’n l’entrellat. Abans, Josep V. Pitxer farà un comentari introductori en què donarà algunes claus per entendre la pel·lícula.

> I el diumenge 31 farem història. A les 20.00 es presenta el llibre  La instauració del franquisme al País Valencià, a càrrec de l’autor Andreu Ginés. Tot seguit projectarem el documental Aigua Clara, sobre el camp de concentració de Formentera.

Un programa ben complet (podeu descarregar-vos el cartell), que anticipa un mes d’agost ple d’activitat. Vos convidem a consultar regularment el calendari d’activitats de la nostra web, on hi ha totes les activitats confirmades amb els horaris.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: