Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Vivim les vespres de les Festes de Bétera

L’Ateneu dedica el cap de setmana a les tradicions de les Festes de Bétera.

> Divendres 5 d’agost | 22.30: L’origen de la Festa de les Alfàbegues. Entre la història i la llegenda. Col·loqui amb Ramon Asensi i Antoni Marzo, amb projecció d’imatges i la participació de l’Espai d’Interpretació de l’Ateneu.

> Dissabte 6 d’agost | 17.00: Taller per a aprendre a fer orelletes.Vine a aprendre com es fa el dolç que acompanya la Festa, amb la mestra orellera Amparo Asensi. Places limitades. Inscripció 5 euros. Reserves a ateneubetera@gmail.com o a l’Ateneu, en horari d’obertura. A les 22:30 tastarem les orelletes, amb projecció d’imatges de la Festa per Esperança Casanoves.

Ajuda’ns a difondre els actes de l’Ateneu. N’hem fet dos cartells: Cartell Alfàbegues | Cartell orelletes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: