Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Enric Valor, el valor de les paraules

El divendres, 21 d’octubre, renovem l’exposició que ocupa l’espai de l’Ateneu. Ens visita, sols durant una setmana, Enric Valor, el valor de les paraules, en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. La mostra ens descobrirà un personatge polièdric en la forma i polifacètic en el contingut, en un recorregut que ens desvelarà aspectes personals, ens endinsarà en el món màgic de les rondalles, recordarem l’univers mític de les novel·les, descobrirem el rigor gramatical i la precisió lingüística, fins a ser testimonis del valor de Valor.

> El divendres següent a les 19.00, 28 d’octubre, clourem l’exposició amb la conferència “Enric Valor: entre la literatura i el compromís”, a càrrec d’Òscar Pérez i Silvestre, comissari de la mostra.

Amb aquesta exposició l’Ateneu vol retre homenatge a la figura d’Enric Valor. L’Acadèmia Valenciana de la Llengua va designar l’escriptor i lingüista com a Escriptor de l’Any 2010 per a commemorar el desè aniversari del seu traspàs (13 de gener del 2000) i, alhora, el centenari del seu naixement (22 d’agost del 1911), amb la finalitat de reconèixer el llegat del il·lustre valencià de Castalla. Durant tota la setmana alumnes de l’IES Les Alfàbegues visitaran l’exposició en horari matinal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: