Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Escola Valenciana desembarca a l’Ateneu

> Divendres 4 de novembre presentem a l’Ateneu Una llengua que camina, documental coproduït per VilaWeb i TV3, que fa balanç d’un quart de segle d’ensenyament en valencià. Comptarem amb la presència de Vicent Moreno, president d’Escola Valenciana, Diego Gómez, l’anterior president, i Vicent Partal, director de VilaWeb. El punt de partença del documental és la Festa pel Valencià, celebrada el 9 d’octubre de 2010 a València, que cloïa les celebracions dels vint-i-cinc anys de Trobades d’Escoles en Valencià. Narra les vivències de cinc personatges: tots ells residents a punts diversos del territori valencià, relaten la seua experiència i diuen com veuen la salut de la llengua tant en l’àmbit professional, com en la vida quotidiana, a casa i al carrer. La projecció es farà a les 19.30. Després, debat i sopar, al qual caldrà que vos porteu el menjar.

> El mateix divendres inaugurarem l’exposició Repoblament, que hi romandrà fins el 30 de novembre. Es tracta d’una mostra elaborada per l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria, que explica el repoblament de la Vall d’Olocau, Marines i Gàtova. Podeu consultar el cartell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: