Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

II Fira del Llibre i la Música

Per Nadal i Cap d’Any l’Ateneu organitza la II Fira del Llibre i la Música, enguany d’àmbit comarcal. A banda d’una completíssima exposició permanent de llibres a la venda, hi haurà cada dia de la Fira activitats amb autors, il·lustradors, debats, presentacions, tast de vins, etc. I veurem, parlarem i llegirem rondalles, contes, blogs, àlbums, novel·les i moltes sorpreses més. Pareu atenció als dies que obrim, de 18.00 a 21.00:

22, 23, 24, 27, 28 i 29 de desembre.
3, 4, i 5 de gener.

Vos adjuntem el cartell del dia 23 de desembre, en què la Fira es desplaça al Consolat de Mar de Benaguasil, amb la presentació de Faules d’ací i Universals, de Carles Subiela, i els concerts de Mediterraneum i Rock en Bena!.

Col·laboren en la Fira l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria i l’Escola Gavina. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: