Ateneu de Bétera

Espai cívic i cultural

Fem la I Fira de la Carabassa per a compartir receptes…i tastar-les

La carabassa, aliment vital de la tardor. N’hi ha de totes les formes, colors i mides. Cultivades encara per nombroses famílies, són magnífiques, exuberants. Les veureu encara a alguns balcons, emmagatzemades a la serena. La duresa de la pell les permet conservar-se durant mesos en bon estat, fins que arriba la calor. A la llar té un alt valor culinari i molta versatilitat. Tant se val si el plat és dolç o salat, la carabassa aporta el seu gust intens i especial al nostre àpat.

Per tal de celebrar les excel·lències de la carabassa, a la cuina i al camp, ens ajuntarem a l’Ateneu el dissabte 17 de desembre, a les 19.30. Farem la I Fira de la Carabassa. Podeu portar-hi les vostres receptes cuinades, i amb l’explicació preparada. Compartirem les diferents maneres de cuinar la carabassa per tal d’enriquir la nostra cultura culinària. Tastarem tots els plats, i aprofitarem per fer un sopar popular dedicat a la carabassa. Dolces o salades, tradicionals o innovadores; no deixeu de portar la vostra recepta amb carabassa. I si teniu carabasses de l’hort, porteu-les-hi també; admirarem la matèria primera.

[Els participants per favor notifiqueu la vostra recepta a ateneubetera [arrova] gmail.com, o al 607502249. Així mirarem d’equilibrar els plats aportats entre dolç i salat.]
Convoca: Confraria d’Adoradors de la Carabassa (CAC)

One response to “Fem la I Fira de la Carabassa per a compartir receptes…i tastar-les

  1. Pingback: 17 de desembre, I Fira de la Carabassa (Bétera) - ALTER 21

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: